Verzenden 

 

Een standaard verzendoptie waarvoor gekozen kan worden bij het bestelproces, is DHL standaard. Het pakket wordt dan via DHL naar het opgegeven bezorgadres verstuurd. Grote pakketten worden verzonden met GLS.

Onze postpakketten worden binnen 1-3 werkdagen door DHL of GLS bezorgd bij jouw thuis.

Wanneer wij jouw bestelling versturen, ontvang je per mail een Track & Trace code. Met deze link kun je jouw pakket volgen en zien op welke dag en binnen welk tijdvak je de bestelling kan verwachten.

 

Retourneren

 

Indien artikelen eventueel retour moeten worden gezonden dan dient u dit altijd gefrankeerd te doen, ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen dienen te worden verzonden aan:

Rosa Collection

Provincialeweg 107

4909 AG  Oosteind

 

De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor uw eigen rekening, indien het een ruiling betreft dan betaalt Rosa Collection de verzendkosten voor het pakket dat weer naar u verzonden zal worden.

Te retouren of te ruilen artikelen dienen in nieuwstaat, in de originele verpakking en met aangehechte prijskaartjes terug gezonden te worden. Verpak het artikel in stevig verpakkingsmateriaal zodat het artikel en ook bijbehorende verpakking niet beschadigd raakt tijdens de verzending.

Naam *
 
E-mailadres *
 
Bericht *
 
Verzenden